Välkommen Tindra!

Tindra

 

 

 

 

 

Välkommen Tindra från Ornö!

Nu har vi varit och hämtat Tindra! Tindra från Ornö som är född 2005 och e.Toppur frá Eyjólfsstöðum har vi fått lov att låna en period av en kär vän. Så nu har vi tre hästar igen, en till oss var, så nu kan vi rida tillsammans alla tre igen. Jätteroligt!

En annan rolig sak med Tindra, som gör att jag känner lite extra för den här hästen, är att hon är ”lillasyster” till min första Islandshäst som jag köpte, Mysla från Ornö. Tindra och Mysla är efter ett sto som hette Rósa frá Varmalæk och det är min vän som är uppfödare till bland annat dessa hästar.

Och så en tredje liten rolig sak, Vinna och Tindra har gått tillsammans när Vinna gick i flock som unghäst på Ornö. Och det märktes att de kände igen varandra 🙂

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *