Sakta promenader

Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren? 😉 Inte jag! Febern är kvar men jag tar mig iaf ut genom dörren och går promenader, och det är riktigt skönt! Jag tror inte att jag blir starkare av att vila mig i form utan tror på att kroppen mår bra av rörelse och frisk luft, men utan hård belastning, så jag tar promenader. Vissa dagar går jag tillsammans med någon granne, roligt med lite sällskap, någon annan dag så har maken gått med, men oftast går jag själv. I dag bytte jag miljö och åkte upp till Ånnaboda och gick en runda där, det var helt folktomt, jag mötte inte en enda människa när jag var där, men vad gör det, det är ju inte därför jag åkte dit utan för att få lite miljöombyte och för att att naturen är vacker, och det var den även när det som idag var grått och disigt 🙂 

Nu så har jag bokat tid hos hovslagararen till nästa vecka, då åker Vinnas skor av på obestämd tid framåt, nu är det ju 3 1/2 månad till fölning och jag kommer inte kunna rida på henne något mer. Det känns jobbigt! Så ambitionen är i alla fall att få sitta upp på henne en sista gång innan skorna ryker, inte rida ett ridpass, utan bara sitta upp lite, bara för hon är den hon är för mig.

Ett nytt beslut som jag tagit är att försöka betäcka om Vinna efter att hon fölat, hingsten är i stort sett bestämd, och det känns bra. Men man ju aldrig vad som händer i morgon, men en plan är ju alltid bra att ha! Sen är det ju bra om man kan vara flexibel, och kan ändra sin plan, om det behövs 🙂

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *