Den nya generationen


Man ska komma ihåg historien men titta framåt, lätt som en plätt, iaf om man har förmånen att få umgås med barnbarnen ❤ S har precis fyllt 3 år och är en klippa när han hjälper oss med hästarna, inget slarv, utan ordentligt packas det hö, fylls på vatten och mockas, inte en hög lämnas kvar. Och det är ju klart att jag smälter som smör i solen av det 🌞

En annan rolig sak, det är ju bra att fokusera på det roliga, är att vi bestämde oss för att vi ska betäcka om Vinna i år, efter att hon har fölat. Inte ett självklart beslut eftersom jag verkligen älskar att rida den hästen, men, jag är ju inte frisk, problemet med magen är inte över, och jag får mer ont i min mage när jag rider, så  nu ger jag det ett år till, men med något otroligt positivt att se fram emot (om nu allt bara går bra). 

Hingsten är reda vald, det blir Þeyr frá Prestsbæ, en hingst som kom till Sverige i höstas och är e. Aron frá Strandarhöfði. Vi budad hem betäckningen på Vinterskapens betäckningsauktion, och även om jag inte gjort det, så hade jag iaf velat  använda honom till Vinna 😃

Båda hästarna är nu utan skor, Vinna väntar på att föla i slutet på maj och Kveikja väntar, förhoppningsvis iaf, på att jag ska få börja rida igen efter den senaste operationen förra fredagen, men det är ridförbud i 6 veckor efter den, så det är typ 5 kvar nu, och sen måste jag ju kunna rida utan att det gör så himla ont, men det ser vi då.

Nu försöker vi att få vara så mycket som möjligt med den nya generationen av små människor som ger så mycket glädje, och ser med spänd förväntan på att Vinnas föl ska komma i maj, det är allt bra spännande med avel 😊

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den nya generationen

  1. Minna skriver:

    Vad spännande och kul med fler föl . Håller verkligen tummarna att det vänder för dig nu. Längtar och ser fram emot att vi ska kunna träffas allihop snart för lektioner och umgås .

    • admin skriver:

      Ja, det ska verkligen bli spännande med föl Och jag ser verkligen fram emot att så snart som möjligt träffa er igen snart vår och varmt igen Må gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *