Åskådare

På bilden:                                                                                                                 Ylva Hagander, Olil Amble och Tigur frá Ketilsstöðum e. Álffinnur frá Syðri-Gegnishólum (som numera bor på Fors gård och är uppfödd hos Olil).                    
 Onsdag till fredag var jag tillbaka på Fors gård i Västerhaninge för att titta på när en av mina vänner red kurs för Olil Amble. Det är verkligen inspirerande och intressant att sitta i ett ridhus och vara åskådare i flera dagar, men man bör nog vara lite hästintresserad. Det är lärorikt och roligt att titta på både ryttare och hästar som rider lektion för en duktig instruktör, man lär sig alltid något nytt, och problemen som man själv har som ryttare, eller som man har med sin häst, det delar väldigt många andra ryttare och hästar också, så det är bara att suga åt sig allt man kan, även när man sitter som åskådare.  Och sen så var det ju väldigt roligt att träffa flera av min gamla vänner, och att vara tillbaka på Fors, på Fors har jag tillbringat många timmar som inackorderad och som instruktör 1999-2010,  så det va ett bra tag jag var där på gården hos Ylva. 

Några andra roliga dagar var på vintermästerskapen som gick av stapeln 24-25/2 på Strömsholm. Många fina hästar och visningar bl.a. Glitnir frá Eikarbrekku som ju  min Vinna väntar föl med i mitten på maj. Och där var det ju också roligt att träffa alla hästvänner! Jag har ju varit för mycket sjuk och för lite hästmänniska sista året, så jag känner mig lite svältfödd som hästmänniska, så därför har det här varit lite extra skoj med de här aktiviteterna, det gör mig glad 😃

Och det är inte klokt hur mycket jag saknar att rida! Och det är ju säkert mycket värre bara för att jag inte får rida än efter min operation för 3 v sen, men snart så! Och då hoppas jag att jag kan, för bara för att jag får, är det inte samma sak som att jag kan. Men hoppet finns ju iaf! 😊

 

Glitnir på Vintermästerskapen, med en av sina ägare, Elsa Mandal Hreggviðsdóttir.

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *