Vårlikt men lerigt

I går blev Kveikja dålig, hon låg  ner vid lunchfodringen, (men reste sig direkt när jag kom, och hälsade med en gnäggning).  Men Kveikja ville inte äta. Så jag tog in henne och visiterade henne. Jag hörde ljud från magen på båda sidor och hon hade normal temp. Slemhinnor såg okej ut och inga andra synliga avvikelser. När vi tog in henne gjorde hon dessutom en hög i stallet. Så vi gav lite olja och gick sen ut och gick en promenad, därefter fick hon stå inne i boxen med uppsikt.  Hon stod lugnt, la sig inte ner och va väääldigt sugen på mat igen. Så efter några timmar  släppte jag ut henne till Vinna och gav hö, och sedan dess har allt varit som vanligt igen.  Ett vårtecken är ju att hästarna ( iaf mina) petar i sig i hagarna nu när snön är borta, och även om mina hagar inte är speciellt leriga så finns det ju ändå en möjlighet att det kommer ner i magen ändå. Men den här gången fick det iaf bra.

I dag gick jag en promenad med grannen och deras hundar (den här  på bilden är de hundvakt åt) Många dagar saknar jag hund, men oftast är jag glad att jag fortfarande stått emot. Men visst kan jag sakna även de där lerpussarna 😍 

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vårlikt men lerigt

  1. Gunilla Höllgård skriver:

    Oj, så skönt att Kveikja mår bättre!!
    Kram
    Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *