Kalas bra! 

Äntligen, så kom jag iväg till Ornö och fick träffa några av mina vänner, och, precis som alltid, är det kalas bra där! Trevliga människor, god mat och en fantastisk omgivning blir ju aldrig fel och till och med vädret visade sig från sin bästa sida 😊

Innan jag kunde åka hem mot Örebro hade jag ett till kalas gå på. Så jag började med att hämta upp mamma i Huddinge och så åkte vi tillsammans till Örsundsbro för att fira en av mina systrars dotter, så det var ett 9-års kalas. Det är ju så härligt att fira en 9 åring, vilken entusiasm och glädje över att få fylla år, underbart! 

När jag kom hem slängde jag mig i soffan en stund, skönt och välbehövligt. Men när det en stund senare var dax för att laga mat så åkte vi med några grannar in till Örebro och åt lite grekisk mat istället för att ställa oss i köket, gott gott och en kalas trevlig kväll blev det. Så nu är jag laddad inför morgondagen då jag ska köra igång med lite lektioner igen. Vilken kalashelg! 😃

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *