Lugn vakdag


I går kväll satte jag på fölvakten, men redan vid 23, fick jag lov att plocka av den igen. Då låg Vinna helt på sidan i ca 1 tim och hade förvärkar och då ringer fölvakten  upp mig hela tiden. Så resten av natten gick jag upp och tittade i monitorn som står i badrummet. Skönt, även om nattsömnen blir sådär, men jag får en snabb översikt hur det ser ut och går ut direkt om det är något som jag vill kontrollera mer. Och i dag verkar det ha varit ganska lugnt med förvärkar och Vinna har verkat riktigt pigg. Men nu tycker jag iaf att hon har blivit lite lösare runt svansroten, men inga vaxproppar, men juvren är lite mer ifyllda. Så vi väntar och vakar vidare 😊

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lugn vakdag

  1. Minna skriver:

    Men vad spännande är lika förväntansfull varje gång jag går in här för och se om det kommit något föl ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *