Blicken

Vals, översta bilden, kanske inte har ärvt sin mamma Vinnas blick, den nedre bilden. Men å andra sidan så är den lite orättvis, Vals har precis rest sig efter att ha legat och är ju väldigt smutsig runt ögat och Vinna har fått ett fint ljus som lagt sig rätt i bilden. Så en bild talar väl inte alltid om hela sanningen utan kanske mer om vad vi väljer att lyfta fram, precis som allt annat vi kan se runt om i sociala medier, vi väljer vad vi vill visa.

Och Vals, nu straxt 6 månader, kan ju visa upp ett alldeles underbart uttryck, men det är ju precis som allt annat, det är ju vad vi tycker, som tycker om honom, någon annan tycker säkert något helt annat, och så är det ju med det mesta, vi tycker olika.

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *