Vaccination & verkning

Det är inte alltid som man blir bra på bild, men vad gör väl det? när man är älskad för den man är, och det är bland annat vår Vals, väldigt älskad.

I veckan så var Vals inne i onsdags och väntade på hovslagaren, och då, som tur var, hade det varit kallt i några dagar så han var riktigt vit och ren, skönt, det blir ju en tråkig arbetsmiljö att jobba med en blöt lerig isbjörn som dessutom inte har rutin på att lyfta hovarna för hovslagaren. Men Vals han skötte sig väldigt bra!

På torsdagen var det dax igen, nu var det veterinären som skulle komma förbi och vaccinera Vals. Och då, då var det vita färgen som bortblåst av blåst, regn och lera, fy vilken syn! Men för veterinärens del gick det bra och nu har Vals påbörjat sin grundvaccinering. Jag nämnde då för vet att nästa gång hon kommer så ska Vinna ha sin 1:a virusabort, (det har jag ju koll på, trodde jag iaf!) Oops! Nu är det ett nytt vaccin som man ska börja ta redan i månad 3, och det har ju Vinna passerat! Så nu planerar vi att starta så fort som möjligt, och det var ju fler än jag som missat det, svårt att veta allt som förändras, men bra när det inte är någon större skada skedd!

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *