Föreläsning & Clinic

I helgen, den 18/3, bjöd Agersta Islandshästcenter utanför Uppsala in till butikens dag 2018 med föreläsningar och clinic. I år började det med att SLU veterinären och forskaren Marie Rhodin föreläste om ”objektiv rörelseanalys”. Efter det så var det dax för shopping och lunch, de hade väldigt bra erbjudande i butiken som var flitigt besökt av många. Efter lunchen så föreläste Erlingur ”Elli” Erlingsson om ämnet ”hästens fokus”. Efter ytterligare en paus så höll Elli en clinic i ridhuset där han visade oss lite hur han arbetar med sina hästar. En väldigt trevlig och inspirerande dag! Och om det passar, så kommer jag åka dit 2019 också 🙂

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *