Vals på nya äventyr

Nu gick det snabbt! I fredags fick jag frågan om vi kunde komma med Vals redan på lördagen. Det var en annan liten kille som skadade sig när de släppte in honom några dagar tidigare, så nu när han skulle in i flocken igen, vore det bra om han fick lite sällskap. Och för oss var det inga problem, jag är ju så glad att vi får komma eftersom jag varit så svajig och lämnat olika bud i hur jag skulle göra.

Så på lördagen lastade vi och körde ner Vals och allt gick jättebra. Han stod lugnt och avslappnad hela vägen, tack kameran för att man ser och slipper att sitta och gissa 🙂

När vi kom fram så ställde vi Vals bredvid den andra killen så att de skulle få hälsa ordentligt medans vi skrev papper och fikade.

När det blev dax att släppa in dom små killarna så kunde vi leda in dom i hagen och släppa dom så att bara dom två hann få vara själva en stund och hälsa ordentligt på varandra. Vals missade staketet och trasslade in sig, men trasslade även ur sig, och kom upp snabbt och han klarade sig fint, skönt!

Efter en stund så ropades de andra grabbarna till oss, runt 15 st, och då börjades de springa och de sprang på en bra stund, men inga sparkar och inga bett, på den fronten var det lugnt, så bra.

Och efter en stund så lugnade det ner sig, de stod still och hälsade på varandra och då kunde vi börja vår resa hem igen. Så nu går vår Vals i hingstflock och det känns väldigt bra!

Det här inlägget postades i Startsida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *